[email protected]
Hämeentie 155 C 53, 00560 HELSINKI

Palvelut

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä. Mietitään kuinka voisimme parhaiten vauhdittaa liiketoimintasi sujuvuutta.

Kirjanpito

Vapauta kallisarvoista aikaasi siihen työhön, jolla on merkitystä liiketoimintasi kannalta. Me huolehdimme yrityksesi kaikki kirjaukset tehokkaasti ja huolellisesti. 

Lakisääteisen raportoinnin lisäksi tuotamme sinulle myös ajantasaista tietoa liiketoimintasi hoitamisen ja kehittämisen tueksi. 

Kanta-Helsingin tilitoimistossa asioit oikeiden ihmisten kanssa, eikä sinua pompoteta puhelimessa henkilöltä toiselle. Voit halutessasi toimittaa kirjanpitoaineiston henkilökohtaisesti, mutta tehokkuutta parantaaksemme avaamme pian myös uuden digitaalisen väylän aineiston siirtämiseksi.

Palkanlaskenta

Huolehdi työntekijöistäsi. Harva asia laskee työntekijän motivaatiota yhtä paljon kuin myöhässä oleva tai virheellisesti maksettu palkka. Pidä henkilökuntasi tuottavana varmistamalla palkkojen oikeellisuus ja ajantasaisuus.

Palkanlaskenta on yksi eniten aikaa vievistä taloushallinnon toimista. Sen ulkoistaminen paitsi säästää kustannuksissasi (minkä arvoinen työtuntisi on?) myös vähentää oleellisesti stressitasoasi. Hyödynnämme palkkojen laskemisessa nykyaikaisia, tehokkuuden optimoivia ja virheitä ehkäiseviä järjestelmiä - sinun, ja yrityksesi eduksi.

Veroasiat

Valitusta yhtiömuodostasi riippumatta, oma-aloitteiset verot, kuten arvonlisävero ja työnantajamaksut tulee ilmoittaa ja maksaa itse ilman erillistä laskua tai maksupyyntöä. Me autamme sinua pysymään ajan tasalla verovelvoitteistasi.

Tilinpäätöstietojen pohjalta muodostettava veroilmoitus tulee toimittaa verottajalle sähköisesti 4 kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. Tämäkin ilmoitus hoituu vaivattomasti meidän avullamme. 

Aina ei ole yhdentekevää milloin ja kuinka paljon maksat veroja. Mietitkö, mitä voit vähentää verotuksessa? Tai kannattaako raha maksaa palkkana vai osinkoina? Mikä olisi sopiva verokausi oma-aloitteisille veroille? Voimme konsultoida sinua veroasioissa erikseen tai osana yhteistyökokonaisuutta.

Reskontra

Huolehdi saatavistasi! Varsinkin jos olet aloittava yrittäjä, et välttämättä halua investoida taloushallinnon järjestelmiin. Se ei haittaa, voimme hoitaa laskutuksesi ja seurata saapuvia maksuja puolestasi. Tai jos haluat kirjoittaa laskut itse, voit hankkia käyttöoikeuden käyttämäämme laskutusohjelmaan. Palvelun laajuus on täysin muokattavissa tilanteesi ja tahtosi mukaan.

Älä roikuta laskuja turhaan. Haluat epäilemättä säilyttää hyvän maineesi tavaran- tai palveluntoimittajiesi silmissä. Mikään ei murenna luottamusta niin kuin toistuvasti myöhässä olevat suoritukset. Ulkoistamalla ostoreskontrasi voit varmistua, että velvoitteesi hoidetaan täsmällisesti.

Sen lisäksi, että myyntisaamiset ja ostolaskut kirjataan kirjanpitoon, reskontran tarkastelu antaa reaaliaikaista tietoa liiketoimintasi nykytilasta. Hyödynnä reskontrasta saatavia avainlukuja ennakoinnissa ja kehittäessäsi toimintaasi.

Konsultointi

Onko aika aloittaa uutta tai laajentua? Opastamme uutta yrittäjää kaikissa yritystoiminnan käynnistämiseen liittyvissä asioissa. Saat neuvontaa sopivimman yhtiömuodon valinnassa, kaupparekisteriasioissa ja muissa viranomaisilmoituksissa, rahoituksen hakemisessa ja vakuutusasioissa. Tarvittaessa voimme hoitaa koko perustamisprosessin puolestasi.

Jos on aika myydä tai ostaa, voit välttää yrityskauppojen sudenkuopat tukeutumalla asiantuntijapalveluihimme. Minkä arvoinen yrityksesi on? Mitä ostettavasta yhtiöstä kannattaa maksaa? Onko tarpeen fuusioitua tai jakautua? Teemme kaiken tarpeellisen taustatyön ja järjestelyt kitkattoman prosessin varmistamiseksi.

Opastamme kumppaneitamme päivittäin sekä pienissä että suurissa asioissa. Meille tärkeää on kokonaisuus ja yrityksesi hyvinvointi, joten voit kysyä mitä vain koska tahansa.

Heräsikö kysyttävää?

Olisimme ylpeitä saadessamme olla luotettu kumppanisi. Lähetä viesti oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme tiedusteluusi ensi tilassa!